INDIAN TASTE POWIśLE

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 396 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Indian Taste Powiśle. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

1 sty 2023 o 22:45 Pyszne
31 gru 2022 o 15:16 Nie mam żadnych zastrzeżeń
14 gru 2022 o 15:38 W ryżu znalazłem spalony kawałek innego jedzenia.
13 gru 2022 o 11:45 Jestem zmuszony wystawić złą opinie ponieważ trafiło do mnie mniej niż poł zamawianej porcji (a nie jest to moje pierwsze zamowienie). W daniu było 6 kawalków mięsa a zwykle jest ich dużo. I am forced to leave a bad review because I received less tha
9 gru 2022 o 9:03 Jedzenie znakomite, szybka dostawa :)
6 gru 2022 o 19:30 Getting better with every order but sauces still a bit too watery.
29 lis 2022 o 15:53 Bardzo smaczny lunch i samosy wegetarianskie
28 lis 2022 o 16:16 Food delievered cold after almost 3hours of waiting. This apparently due to one driver working and traffic issues. Poor standards, clients should be informed beforehand that the delivery time is different than the one stated on website.
28 lis 2022 o 16:16 Zamówienie przyjechało po ponad 3 godzinach, zimne.
24 lis 2022 o 16:54 Pyszny lunch fish curry! Solidna porcja z ryzem i chlebkiem. Szybka dostawa.
20 lis 2022 o 15:44 Bardzo dobre wegetariański jackfruit i słodki chleb typu naan. Lokal godny polecenia.
14 lis 2022 o 15:53 I Placed the order at approx. 13:45. It was stated that it would arrive at ~15:10, which is a long wait time in itself. Afterwards, I got no information as to the delay of my order. I ended up receiving it after 16:00, with no explanation.